Stalen trappen van Styls geheel op maat

Stalen trappen van Styls zijn ijzersterk en hebben een zeer hoog afwerkingsniveau. Een stalen trap in je woning of bedrijf geeft de ruimte een krachtig en stoere look. Staal is stijlvol, elegant en tijdloos.

Onze stalen trappen zijn altijd maatwerk en dus op maat gemaakt. Juist wanneer het geen standaard trap is komt onze expertise van pas. We hebben veel ervaring in het bedenken, produceren en plaatsen van industriële trappen.  

Offerte aanvragen Inspiratie

Eindeloos varieren met echt staal

Bezoek onze
showroom

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project of interieur? Je kunt vrijblijvend een prijsindicatie opvragen via de website. Liever een afspraak in onze showroom, dat kan ook. Neem contact met ons op.

Contact

Stalen trapleuning

Of het nu gaat om de gehele trap, traptreden of een trapleuning: wij maken het voor je. Er zijn talloze mogelijkheden en wij denken graag met je mee. Styls kan onder andere jouw trapleuning voorzien in de stijl van je deuren en trapbekleding. Een mooi stijlvol geheel! Je hebt daarnaast de keuze uit meerdere kleuren. De meest populaire variant is de zwarte stalen trapleuning, maar wil je liever een andere kleur? Geen probleem.

Stalen balustrade

Veilig, functioneel en elegant: dat omschrijft een stalen balustrade. Om je verdieping af te schermen voor rondrennende kinderen of een slaapwandelende partner is een balustrade essentieel. Maar wil je dat het niet alleen veilig maar ook decoratief is? Dan biedt een stalen balustrade het antwoord. Een mooie industriële uitstraling perfect passend bij een trap of trapleuning van staal.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op. We plannen graag een vrijblijvende afspraak in.

Laat je inspireren