Stalen deuren in alle soorten en maten

Styls laat jouw droominterieur werkelijkheid worden. Al onze stalen deuren worden met de hand op maat gemaakt. Ze geven een fraai en robuuste sfeer in het interieur. Door het grote glasoppervlak ontstaat veel lichtinval en een ruimtelijk effect. Onze populaire taatsdeuren onderscheiden zich door het unieke scharniersysteem.

Unieke stalen deuren op maat gemaakt

Al onze stalen deuren zijn uniek. Je kunt kiezen uit taatsdeuren, enkele draaideuren, dubbele draaideuren, schuifdeuren en vouwdeuren. Wat voor stalen deur je ook kiest voor jouw interieur, je kunt eindeloos variëren met echt staal. Zo kun je kiezen uit diverse kleuren, bepaal je de gewenste kleurtint van het glas en kies de gewenste vlakverdeling.

Offerte aanvragen Inspiratie

Soorten stalen deuren

Eindeloos varieren met echt staal

Bezoek onze
showroom

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project of interieur? Je kunt vrijblijvend een prijsindicatie opvragen via de website. Liever een afspraak in onze showroom, dat kan ook. Neem contact met ons op.

Contact

Onze stalen deuren op maat hebben een strak, industrieel design en een sterke constructie. Bij het uitzoeken van een industriële deur heb je veel mogelijkheden. Wanneer het een binnenruimte betreft, bieden stalen binnendeuren de uitkomst. Daarin zijn verschillende opties leverbaar. Gaat het om een buitenverblijf, overkapping of veranda dan is een stalen buitendeur de oplossing. 
Daarnaast kun je kiezen tussen enkele of dubbele deuren en verschillende kleuren. De meeste populaire variant is de zwarte stalen deur. Het is ook mogelijk om te 'spelen' met de vlakverdeling. 

Inspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op. We plannen graag een vrijblijvende afspraak in.

Stalen deuren Limburg en Brabant

Styls is gevestigd in Ysselsteyn, gelegen in Noord-Limburg. Dankzij deze centrale locatie rijden we met veel plezier door de provincies Limburg en Noord-Brabant om de mooiste stalen deuren te plaatsen. Woon je iets verder weg? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kosten stalen deuren op maat?

Ben je benieuwd naar de prijzen van onze stalen deuren? Omdat het altijd maatwerk is hebben we geen standaard prijzen. Je kunt eenvoudig en vrijblijvend een prijsopgave bij ons opvragen.

Stalen scharnierdeur

Er bestaan verschillende typen deuren. De populaire scharnierdeur wordt door middel van een scharnier aan de zijkant van de deur verbonden aan een kozijn. De stalen scharnierdeur slaat aan één kant open.

Stalen taatsdeur

Een deur kan scharnieren in het kozijn, zoals een scharnierdeur, maar ook op een kwart van de breedte. Die laatste variant noemen we taatsdeuren. Deze deuren slaan naar twee kanten open, wat naast elegant ook erg praktisch is.

Stalen schuifdeur

Wil je graag ruimte besparen? Dan bieden schuifdeuren de uitkomst. Styls maakt stalen ensuite deuren op maat. Deze schuifdeuren dienen als tussendeur tussen (woon)kamer en de suite voor een prachtige, moderne look in huis.

Laat je inspireren