Stalen deuren van Styls tot in detail afgewerkt

Stalen deuren en kozijnen geven een fraai en rank lijnenspel in het interieur. Door het grote glasoppervlak ontstaat er veel lichtinval en wordt er een ruimtelijk effect gecreëerd. Een greep uit de onbegrensde mogelijkheden:

  • Stalen taatsdeuren
  • Stalen scharnierdeuren
  • Stalen ensuite deuren
  • Stalen binnendeuren
  • Stalen kozijnen

Bel nu met Styls!

stalen_deuren_styls_1    stalen_deuren_styls_2    stalen_deuren_styls_3

Styls is gespecialiseerd in stalen accenten voor het interieur. Onze deuren hebben een strak, industrieel design en een oerdegelijke constructie. U kunt kiezen uit enkele of dubbele deuren. Een enkele deur is overal te plaatsen, zoals in de gang, slaapkamer en kantoor. Met een dubbele deur creëert u een ruimtelijke ervaring naar bijvoorbeeld de woonkamer of keuken.

Een stalen deur kan scharnieren in het kozijn maar ook op een kwart van de breedte. Die laatste variant noemen we taatsdeuren. Deze deuren slaan naar twee kanten open, wat naast elegant ook erg praktisch is. Stalen ensuite deuren zijn schuifdeuren die dienen als tussendeur tussen (woon)kamer en de suite voor een prachtige, moderne look in uw huis.

Stalen deuren op maat

De stalen deuren van Styls zijn voor u op maat gemaakt en staan voor topkwaliteit. We werken alleen met de beste stalen profielen en materialen die perfect tot in het detail worden afgewerkt. Naast stalen deuren is Styls gespecialiseerd in stalen kasten, tafels en trappen.

Prijzen

Bent u benieuwd naar de prijs van stalen deuren? Bekijk de ‘prijzen pagina’ voor meer informatie en om een offerte op te vragen. Wij zullen u dan snel voorzien van passend advies en van een prijsindicatie.

Direct contact

Ziet u het al voor u? Prachtige, stalen deuren in uw woning? Maak een afspraak met Roy Verstappen en ontdek de onbegrensde mogelijkheden. Heeft u speciale wensen over de vorm of over de maat? Geen probleem, Styls maakt het!

ParticulierZakelijk

Download de brochure »